Menetin hermoni vuodatukseen, mutta nyt tuntuu, että olen liian laiska luomaan uutta blogia jonnekin muualle. Siltä varalta, että koko vuodatus.net päättää tiltata ja hukata kaikki menneet päivitykset, olen keräämässä aloitusvuoden tekstejä paperille ja vähitellen toivottavasti saan niistä koottua päiväkirjan tapaisen. Voinpahan lakata pelkäämästä, että kaikki vaiva valuu hukkaan. Voi, sitä musteen määrää...

The Auto on myynnissä.

      1851119.jpg

Jani siirtyy Datsuniin... ups! Siis Nissaniin. Pajero kuluttaa vähän turhan paljon. Aika paljon liian paljon. Mutta on se vaan niin hieno. Liikaa hienoja asioita, joista on joutunut luopumaan. Ensin Wagner The Peto 689113.jpg teki katoamistempun. Sitten Älli 'Tollo Tolleri' Viivi 1718699.jpg rähisee itsensä sijaiskotiin. Nyt vielä ylväs porontappokone on etsimässä uutta kotia.

Täällä sairastellaan. Kerrankin olen iloinen siitä, että saan kaikki pöpöt viimeisenä. Janne sairastui ensimmäisenä. Sai tolkuttoman räkätaudin. Jani seuraavana. Voi sitä valituksen määrää. Juhokin näytti vielä kohtuullisen kärsivältä, mutta pojasta ei hevin huomaa taudin vaikeutta, kun on niin sisukas sissi. Edes taannoinen mahatauti ei saanut veltoksi. Minuun iskiessään tämäkin flunssa oli jo väsähtänyt, enkä juurikaan ole kuolontuskissa kärvistellyt. 

Vielä pari kuvaa kissoista. Syksyn lähestyessä hiirimetsälle lähtö ei kiinnosta niin kuin kesällä. Lasten tarvekalut on otettu käyttöön. Tuplarattaissa on tilaa molemmille.

            1851158.jpg

Sitteristäkin on tullut suosittu makuupaikka.

            1851161.jpg