Kun muutimme tänne, kahden pienen makuuhuoneen ovet lensivät samantien Nallen kuormaan ja lepattivat kohti kaatopaikkaa. Käytävälle aukeavat ovet tukkivat kapean kulkuväylän ja kolisivat häijysti toisiaan vasten. Hankimme vähemmän tilaa vievät taiteovet. Ne kestivät hetken, mutta ei mikään mahti maan päällä voinut taltuttaa Juhon tuhovoimaa, ei siis aikaakaan, kun Nalle sai säpäleiksi leikityistä taiteovista kruunun romukuormansa katoksi. Tästä viisastumatta hankimme toiset taiteovet. Nekin tuhoutuivat, vaikka Juho käsittelikin niitä jo vähän hellemmin. 

Emme enää harkitsekaan taiteovia. Taannoin väsäsimme takkahuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen liukuovet. Nyt suunnittelimme myös makuuhuoneisiin samantapaisia, joskaan ei paneelista ja kankaasta vaan lastulevystä. Rautakaupassa hortoilimme etsimässä edullisia vaihtoehtoja. Löysimme kohtuuhintaisen kiskon, eikä levy maksa paljon, kaikki muu olikin sitten kahdelle pihille aivan liian tyyristä. Tällä kertaa hylkäsin kankaan materiaalina. Lastenhuoneen ovessa se ei kestä. Lopulta välähti ja lähdimme tapettipuolelle. Jos tapetoimme lastulevyt saamme luonnollisella tavalla väriä myös huoneisiin, ei vain persoonallisuutta käytävän puolelle. 

Käytävän puolelle valitsimme samanlaiset tapetit molempiin oviin:

      1721038.jpg

      1721032.jpg

Huoneet ovat toisiaan vastapäätä ja ovet samankokoiset ja käytävän puolella siis identtiset.

Lastenhuoneeseen valitsimme keltasävyiset eläintapetit:

      1721054.jpg

      1721055.jpg

Pelkäsin, että huoneesta tulee jokseenkin jakomielinen, kun kuvioita on seinillä ja ovessa, mutta leveät listat tasasivat levottomuutta. Oikean sävyistä kuviotonta tapettia ei löytynyt mistään.

Meidän makuuhuoneeseemme valittiin romanttisempaa:

     1721065.jpg

     1721067.jpg

     1721068.jpg

Ovesta puuttuu vielä ripa/vedin. Entisen hoitopöydän paikalle laitoimme hyllyt ja siitä tuli hetkessä vaatekomero ilman ovia. Siitä sitten myöhemmin.