Jannesta on tullut niin vaativainen, etten saa kylliksi aikaa blogille. Nyt, kun tuo ei osaa leikkiä, mutta tahtoo kuitenkin valvoa, on aikuisen kanniskeltava ympäriinsä ja viihdytettävä. Sekään ei käy silloin, kun pitäisi valvoa, mutta väsyttää niin hirveästi, että valvoessakin on kiukuttava, eikä nukkumaan kuitenkaan haluta mennä. Juho yritti eilen viihdyttää pikkuveljeään, mutta sitäkin touhua on koko ajan vahdittava vierestä, kun Juhon leikki äityy toisinaan niin rajuksi.

Viikonloppuna yritettiin käydä soidensuojelualueella kävelemässä, mutta Janne ei viihdy rintarepussa. Juho nukahti vauvana aina, kun vaan jaksoi liikkeessä pitää. Rintarepussa käytiin korvessa talsimassa ennen kun osasi päätään kannatella. Nukkui kaikki reissut. Rinkkaankin nukahti vähän vanhempana ensimmäisen 50 metrin aikana. Janne ei nuku enää autossakaan. Lenkiltäkin joutuu välillä kääntymään kotiin, kun ei suostu rattaissakaan silmiään ummistamaan. Onneksi sentään useimmiten rattaissa nukkuu, mutta joskus tekee kiusaa niissäkin.

No, jos jotain pahaa niin hyvääkin: yönsä nukkuu kyllä. Eräskin yö veti unta 11h putkeen ilman syöttöjä. Sitä hetkeä odotellessa, kun valvottaa yötkin...