Tässä kuvia menneeltä viikolta.

Nemi oli siis toisen kerran lyhyen ajan sisällä juoksullaan ja yritti vikitellä Daisya. Jokseenkin rivoa touhua. Daisyn turkki kaipaa selvittelyä. Viivillä karvanlähtö on jo pitkällä. Daisylla vasta alkamassa.

1439357.jpg

1439362.jpg

Nemi on päässyt koirakaunastaan täydellisesti. Menee makailemaan etenkin Daisyn viereen muulloinkin kuin kiimoissaan. Koirat suhtautuvat siihen kuten Leeviinkin. Hiukan enemmän pyrkivät leikkimään Nemin kanssa. Ymmärtänette syyn, kun katsotte missä kunnossa Leevi nykyään on:

1439382.jpg

1439387.jpg

Eipä tuota sumotarta tohdi kovin heiveröinen hurtta painiin haastaa. Harkitsen vakavasti tädille laihdutuskuuria. Se oli meille tullessaan yhtä olemattoman laiha kuin Nemi, nykyään näyttää päivä päivältä enemmän tassulliselta tynnyriltä kuin kissalta. Toki tuhtia vaikutelmaa lisää sekin, että sillä on todella tiivis ja paksu talviturkki, kuin navettakissalla konsanaan. Sieltä tuo käy talon alta napsimassa hiiriä välipalaksi. Nemin leikkautusta jouduttiin lykkäämään toisen juoksun takia, tällä kertaa maanantaihin. Huomisen ja toipumisen jälkeen pääsee sitten sekin hiirimetsälle.