... ihan hyvin. En vielä osaa sanoa, jätetäänkö vauva Juhon huoneeseen, mutta ainakin olen valmis kokeilemaan vielä ensi yön. Katsotaan sitten sen jälkeen toimiiko järjestely vai ei. Juhon nukahtaminen oli ongelma, kuten arvelinkin, mutta yllättävän kivuttomasti se kuitenkin meni. Vauva sattui olemaan oikein erityisen itkuinen ennen nukkumaanmenoa, joten sekin vaikeutti asiaa. Ja juuri tänä yönä tuo sitten päättikin olla nukkumatta 6 tuntia putkeen. Silti selvittiin kahdella syötöllä, toinen klo 24 ja toinen neljältä aamuyöllä. Kuudelta olin jo muutenkin hereillä (olin pitkästä aikaa hereillä suurimman osan yötä), joten ei haitannut yhtään, vaikka päätti liata vaippansa ja vaatia välipalaa.

Juho on yhtä väsynyt kuin minä. Tuo nukkui kyllä ällistyttävän hyvin, kun vauva heräsi itkien yöllä, mutta nähtävästi uni oli kuitenkin tavanomaista kevyempää. Aamulla alkoi narina, ärinä, murina ja kiljahtelu, mikä saattoi olla Juholle isompi paha kuin yösyötöt. Toisinaan Janne pitää niin järkyttävää ääntä nukkuessaan, ettei ikinä uskoisi sellaista vauvasta irtoavan.

Vielä kuva eiliseltä. Oli niin lämmin päivä, että kokeilimme Juhon polkupyörää. Polkeminen ei oikein vielä luonnistunut, mutta istuminen sitäkin paremmin...

          1506093.jpg