Daisysta on tullut Viiville varteenotettava haastaja. Nelikuisena karvapallo on jo karvoineen mitattuna Ällin kokoinen, joskin karvattomana tuo vielä jää alakynteen. Äitini mies nimesi Viivin uudelleen Älliksi. Se niittää mainetta lähinnä pahassa, mutta onhan se fiksuimmillaan nätti ja herttainen. Sikäli mikäli ennättää sen nähdä aloillaan huomion tekemiseen vaadittavan ajan. Älli Tollo Tolleri.

        1164454.jpg

Viivi myös sointuu kauniisti olohuoneen mattoon. Alla olevan kuvan ottamiseen käytetty kärsivällisyys ja aika riittäisi kouluttamaan ADHD -lapsikatraasta luostarillisen munkkeja.

1164502.jpg 

                                       1164511.jpg

No, Viivin sentään saa istumaan käskemällä, mutta Daisy luimistelee ja kyräilee vilistäen pitkin nurkkia tai tulee aina liian lähelle rapsutusten toivossa. Yleensä se on rauhallinen, mutta tuntuu inhoavan kameroita yli kaiken. Erityisen valokuvauksellista siitä siis ei saa, ellei yllätä karvapalloa nukkumasta. Turkkia kyllä harjataan, mutta ulkona temuttuaan se näyttää aina takkuiselta sudelta, jonka tavallisesti terhakoita karvakorvia vaivaa jokin mystinen tauti. Tässä alla olevassakin näyttää suorastaan vihamieliseltä.

        1164556.jpg