Wagner ja Leevi on siis molemmat haettu löytöeläinsuojasta viime talvena. Olivat nuoria aikuisia ja hyljätty Tornion kaduille keskellä talvea, mutta niin tavattoman ihmisrakkaita ja hellyydenkipeitä, että niin vaan sisäinen kissanaiseni heräsi pitkän koirallisen kauden jälkeen. Tätä tunnetta vahvisti vielä se, että molemmat kissat kiehnäsivät (ei aina niin mukava asia) kimpussani kuin olisivat ottaneet minusta itselleen sijaisemon. Jani toki sai kiehnäämisestä osansa, mutta kenties miehen omat epäluulot kissoja kohtaan aiheuttivat lievän etäisyyden.

Tässä tahtoisin ihan ensimmäisenä suositella lämpimästi löytöeläintaloja, jos olette harkitsemassa kissan ottoa. Voitte löytää sellaisen aarteen, ettette arvaakaan! Hyljätyillä eläimillä on myös yllättävän paljon ymmärrystä olla onnellisia lämpimästä, pysyvästä, hyvästä kodista. En tiedä, osaako eläin tuntea kiitollisuutta, mutta onnea aivan takuulla ja onnen tuottaminen toiselle, oli sitten kyse eläimestä tai ihmisestä, pitäisi olla jokaiselle jo palkkio itsessään.

No, joka tapauksessa, olen hurahtanut ihan täysin. Kauan olen tätä vastaan taistellut, mutta nyt alkaa selkäranka taittua. En ole vielä löytänyt kahdelle narttupennulle sopivaa kotia. Eli kotia vailla ovat yhä: 

"Batman"

859909.jpg Ja "Vilkas" (alias Vikkelä)

                                           859912.jpg 

Vielä on aikaa etsiä, tietenkin, niin kauan, kunnes sopiva koti löytyy, mutta mitä kauemmin tässä etsimisessä menee, sitä suurempi halu minulla on pitää toinen itse. Kolmas kissa. Voi, luoja... Mutta, kun ne ovat niin pirskatin MAHTAVIA! Kun menee istumaan 'kissojen huoneen' sohvalle, hyppää ensimmäisenä syliin Wagner tai Leevi, sitten kipuavat laumana pennut, kuka järsimään pikkusormea, kuka kiipeilemään hihaa myöten, kuka leikkimään lahkeella tai saalistamaan hiuksia. Kunpa löytyisi ottaja molemmille ja vähän äkkiä! En tiedä, mitä Jani ajattelee kolmannesta kissasta, tuskin se siihen mitään vastaankaan sanoisi, mutta olisihan se tavallaan ihan hölmöä. Niin kuin ei kahdessa katissa, hullussa koirassa ja ensi talvena jo kahdessa pienessä lapsessa olisi kylliksi... MUTTA KUN NE ON NIIN SAIRAAN UPEITA!!!!