Siis vielä vapaista kissanpennuista Batman -lempinimen saanut narttupentu on nyt varattu Hyvinkäälle. Tuo ruusunnuppu -katastrofi vituttaa nyt sen verran pahasti, etten tiedä mihin perseeni asettaisin, kun on sellainen polte laittaa tuo eläin lihoiksi (nyt siis puhun koirasta, en kissoista)...

Niin, jos joku on vailla kissanpentua, kaksi noista on vielä varaamatta. Hienohelma, se yksivärinen tummanharmaa ja Vilkas, hyperenerginen sähikäinen. Molemmat narttuja. Aivan ihania. Eivät syö ruusunnuppuja, mutta kovin ovat kiinnostuneita repimään Jucca -palmun lehtiä.

Tänään laitoin niille hiekkaa sanomalehden päälle, saavat opetella tekemään tarpeensa siihen. Ja Leevin pennuilta vien turvapaikan, Juhon matkasängyn, koska eivät pääse sieltä omin nokkinensa jalottelemaan ja naukuvat koko ajan pois. Koska emot imettävät vapaamielisesti sekä omiaan että siskon pentuja, annetaan sirkuksen pyöriä vapaasti, kun vielä ovat siinä iässä, että imevät. Wagner yritti niille jo hiirenpoikasta viedä, joten vierotus maidosta on lähtenyt käyntiin.